Dog is friend

Nově pro Vás nabízíme canisterapii s Nelinkou

Cílem této canisterapeutické hodiny je dát dítěti prostor zdokonalit čtení a vyjadřování se nahlas za přitomnosti co-terapeuta psa, který dítě nesoudí a zároveň jeho přítomnost motivuje dítě ke čtení a zdokonalování se v mluveném jazyce. Lekce je vhodná jak pro cizince mající problém s češtinou, tak pro děti s jazykovými problémy.

Ve spolupráci se spolkem Animaltherapy

www.animaltherapy.cz

 

Skupinové lekce pro štěňata a začátečníky

Čtvrtek: 17:30 od 1.1.2024

Lekce probíhají na Praze 6  v okolí Hradčanské/Dejvické. Jejich hlavním cílem je zvykání psa na rušné prostředí Prahy, spolupráci s psovodem a soustředení psa i za přítomnosti dalších psů.

Skupinové lekce pro pokročilé psy

Čtvrtek 18:30 od 1.1.2024

Lekce probíhají na různých místech Prahy 6, dle předchozí domluvy. Různá místa jsou vybírána z důvodu trénování socializace a různých situací, na které Vás budeme připravovat.

Agility hrátky a kognitivní cvičení

Agility hrátky každé úterý na Suchdole od 16:30 a 17:30 (2 skupiny) od 1.1.2024

Cílem agility hrátek je seznámit psy například s tunelem, překážkami a společně si užít trénink. Nejde o přípravu na závody, ale o zdravotně nezávadný zábavný trénink. Budeme se také snažit rozvíjet kognitivní schopnosti Vašeho pejska pomocí různých her a úkolů.

Přestože se v naší psí škole učí metodou dogmanshipu, této hodiny se mohou účastnit všichni, kdo používají k tréninku pozitivní metody.

Spolupracujeme s firmou Petlando

Nově si u nás můžete objednat výrobky firmy Petlando. Máme pro Vás naskladněno především velké množství dummíků. Firma Petlando má kvalitní výrobky a tak dummíci opravdu hodně vydrží. Cena: velikost S-260 Kč, velikost M-340 Kč, velikost L-390 Kč.

Podívejte se na stránkách www.petlando.com, co byste rádi objednali a my to pro Vás zařídíme. Kontaktujte nás přes email info@dogisfriend.com