Dog is friend

Naše
zásady

  • 1. Pracujeme pozitivní a přirozenou metodou
  • 2. Radíme lidem jak porozumět psům
  • 3. Propojujeme teorii s praxí
  • 4. Nikdy není pozdě/všichni jsou vítáni

Vyučujeme metodou I-L-e coachingu, doprovázíme Vás na Vaší cestě s Vaším pejskem a snažíme se Vám pomoci  vytvořit harmonický vztah. Klademe důraz na dobrý vztah  a komunikaci mezi majitelem a psem. 

I-L-e ® couching je komplexní filozofií, metodou, pocházející z Německa, která je velice inovativní, a proto může mnoha lidem na začátku připadat velice komplikovaná. Z dlouhodobého hlediska, ale dává smysl a pomáhá vytvořit dlouhodobý a pevný vztah mezi psem a jeho majitelem. 

Co tato zkratka vlastně znamená?

„I“= Instinkt/Inteligence

L=Lifestyle,

e= Education/Erziehung/Vzdělání

I-L-e ® couch (trenér) Vás naučí, jak psa správně motivovat, aby s Vámi chtěl spolupracovat. Pes je sociální zvíře, má rád strukturu a pravidla, která mu poskytují jistotu. I-L-e ® couch (trenér) Vás naučí jak s Vaším psem správně pracovat a umožnit mu kognitivní vyžití.

Součástí tréninku je správné nasměrování sociálního a loveckého instinktu pomocí výcvikové pomůcky „dummy“. Výcvikový pytlíček „dummy“ se u nás naučíte správně používat a výhody, které s sebou přináší, Vás určitě nadchnou stejně tak jako nás. Výcvikovou pomůcku dummy vynelezl Jan Nijboer (Dogmanship) a Erik Kersting (I-L-e couching) v Německu. Stimuluje sociální učení, správně nasměrovává využití loveckého instinktu psů, pes se Vás naučí více sledovat a spolupracovat s Vámi.

Nejdříve bychom Vás rádi pozvali na úvodní analytický rozhovor, při kterém se pobavíme o Vašich představách    a cílech. Zároveň se podíváme na to, kde by mohla vznikat případná nedorozumění mezi Vámi a Vaším psem a navrhneme Vám individuální plán.

Galerie